Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

ARHIVA

 LARHIVA RO 2024LARHIVA RO 2023ARHIVA 1 2022ARHIVA 1 2021ARHIVA 1 2020ARHIVA 1 2019ARHIVA 1 2018ARHIVA 1 2017ARHIVA 1 2016


 

1 IUNIE - ACCES GRATUIT DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

1 IUNIE - ACCES GRATUIT DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

Comunicat de presă

Ziua de 1 iunie reprezintă o sărbătoare pentru toți cetățenii. Copiii care sunt sărbătoriți în această zi reprezintă viitorul nostru al tuturor. Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva organizează constant activități care se adresează copiilor și în care sunt angrenați copiii. Expozițiile și cele mai multe dintre produsele muzeale sunt realizate pentru a fi descoperite, admirate și îndrăgite de copii. Muzeul oferă copiilor, părinților și bunicilor un cadru în care pot să fie explicate noțiuni fundamentale ale vieții, din perspectiva istoriei, tradițiilor populare, vieții animalelor, plantelor sau insectelor. Muzeul este locul în care se formează caractere și în care putem să pășim într-un univers tainic.

Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva se îndreaptă spre publicul său cu ocazia zilei de 1 iunie, când intrarea va fi gratuită în toate expozițiile organizate la Deva, Brad, Orăștie, Aurel Vlaicu sau Sarmizegetusa.

Vă așteptăm în sălile muzeelor cu emoții și trăiri de neuitat.

În plus, la Deva vor avea loc reprezentații cu păsări de pradă și reptile susținute de talentatul biolog Dorin Cărăbeț.

Vă așteptăm cu drag să petrecem o zi de neuitat sărbătorind împreună Ziua Copilului!

 

Secția de Marketing și Relații cu Publicul

MCDR Deva

  • muzeucdr.deva@gmail.com