Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

- ARHIVĂ EVENIMENTE 2020

 LARHIVA RO 2024LARHIVA RO 2023ARHIVA 1 2022ARHIVA 1 2021ARHIVA 1 2020ARHIVA 1 2019ARHIVA 1 2018ARHIVA 1 2017ARHIVA 1 2016


 

CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU (proiectul PIESE REPREZENTATIVE DIN COLECȚIILE MUZEULUI CIVILIZAȚIEI DACICE ȘI ROMANE)

CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU (proiectul PIESE REPREZENTATIVE DIN COLECȚIILE MUZEULUI CIVILIZAȚIEI DACICE ȘI ROMANE)

  • Data : 
  • Locatia : MCDR are sediul în Deva, b-dul 1 Decembrie, nr. 39

COMUNICAT

 

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva aduce în atenția publicului, un nou exponat virtual în contextul rubricii PIESE REPREZENTATIVE DIN COLECȚIILE MUZEULUI CIVILIZAȚIEI DACICE ȘI ROMANE din Deva.

O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU

<<Prin intermediul artefactului aparținând colecțiilor Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva, pe care îl prezentăm astăzi, vom afla câte ceva despre accesoriile vestimentare. Vă propunem să descoperiți o componentă a unui set de accesorii metalice pentru centuri de piele. Despre modul în care erau folosite și de către cine, vă invităm să descoperiți dumneavoastră!>> menționează dr. Iosif Vasile Ferencz, Cercetător Științific, Secția de Arheologie a Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva.

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva vă invită să vizitați acest exponat, virtual, pe pagina de Facebook a muzeului:  https://www.facebook.com/MCDRDeva/ și pe site-ul instituției: www.mcdr.ro.

  

Secţia de Marketing şi Relaţii cu Publicul

  • muzeucdr.deva@gmail.com