Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

- ARHIVĂ EVENIMENTE 2019

 LARHIVA RO 2024LARHIVA RO 2023ARHIVA 1 2022ARHIVA 1 2021ARHIVA 1 2020ARHIVA 1 2019ARHIVA 1 2018ARHIVA 1 2017ARHIVA 1 2016


 

Proiectul educațional “DOVLEACUL NĂZDRĂVAN” - 25-27 octombrie 2019

Proiectul educațional “DOVLEACUL NĂZDRĂVAN” - 25-27 octombrie 2019

  • Data: 
  • Locatia : Palatul Magna Curia, Deva, b-dul 1 Decembrie, nr. 39

COMUNICAT

Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara găzduiește în perioada 25 – 27 octombrie 2019 începând cu ora 12.00, ediția a doua a proiectului educațional “Dovleacul Năzdrăvan”, eveniment organizat de Grădinița Program Prelungit nr. 7 Deva, structura Grădinița Program Prelungit nr. 6 Deva, (cu sediul pe str. Aurel Vlaicu).

Proiectul este inițiat și coordonat de doamna director Lazăr Lucia, doamna coordonator de grădiniță prof. Costa Adina și doamnele educatoare prof. Trif Alina, prof. Popa Adina, prof. Ionița Lia, prof. Teoc Simona și prof. Popa Ionela.

„Acest proiect s-a născut din dorința de a sărbători toamna fără să împrumutăm sărbători străine, deoarece încă din vechi timpuri și în România s-au sculptat și decorat dovleci. Deoarece parteneriatul grădiniță-familie este unul real și activ, am creat un prilej de sărbătoare. Astfel, copiii împreună cu părinții acestora au petrecut un timp de calitate și s-au întrecut care mai de care în tehnici de decorat dovleci. Luni și marți ei au adus la grădiniță dovlecii lucrați iar de miercuri până vineri curtea grădiniței este înveselită de operele de artă realizate, urmând ca de vineri până duminică, expoziția să fie mutată în curtea muzeului fiind accesibilă tuturor doritorilor” menţionează prof. Costa Adina, coordonator de grădiniţă.

Vă așteptăm!

Secția de Marketing și Relaţii cu Publicul

Surse:

https://www.ziardehunedoara.ro/halloween-ul-inlocuit-cu-dovleacul-nazdravan-la-o-gradinita-din-deva-micutii-au-transformat-bostanii-personaje-preferate-din-basme-video

 

  • muzeucdr.deva@gmail.com