Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

- ARHIVĂ EVENIMENTE 2019

LARHIVA RO 2023ARHIVA 1 2022ARHIVA 1 2021ARHIVA 1 2020ARHIVA 1 2019ARHIVA 1 2018ARHIVA 1 2017ARHIVA 1 2016


 

CONCERT CARITABIL „FABRICA DE PIAN” organizat de Episcopia Devei și Hunedoarei și Școala Gimnazială „I. G. Duca” din Petroșani

CONCERT CARITABIL „FABRICA DE PIAN” organizat de Episcopia Devei și Hunedoarei și Școala Gimnazială „I. G. Duca” din Petroșani

  • Data: 
  • Locatia : Palatul Magna Curia - Deva, b-dul 1 Decembrie, nr. 39

COMUNICAT

Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, găzduiește marți, 3 decembrie 2019, începând cu ora 1800concertul caritabil „Fabrica de Pian”. Evenimentul este organizat de Episcopia Devei și Hunedoarei și Școala Gimnazială „I. G. Duca” din Petroșani, cu scopul strângerii de fonduri pentru tinerii artiști ai Secției de Muzică din cadrul școlii mai sus amintite.

Școala Gimnazială „I. G.Duca” din Petroșani are o tradiție de mai bine de 58 de ani. În tot acest timp, această școală a șlefuit multe talente, unii dintre absolvenți devenind profesori, la rândul lor. Elevii talentați ai acestei școli își onorează profesorii și comunitatea, în fiecare an, cu diplomele pe care le obțin la concursurile naționale și internaționale, dar și la olimpiadele de pian.

Proiectul „Fabrica de Pian” a fost demarat la Petroșani în 25 ianuarie 2019 și propune 36 de concerte, organizate lunar, prin care se dorește așezarea orașului Petroșani și a întregii comunității a Văii Jiului, pe harta cultural-muzicală a României.

Concertul este unul caritabil, fondurile strânse vor servi la achiziționarea unui pian de concert pentru Secția de Muzică a Școlii Gimnaziale „I. G. Duca” din Petroșani, precum și a unor pianine de studiu pentru sălile de curs ale Secției de Muzică.

Accesul la concert este gratuit.

Vă așteptăm cu drag!

Secția de Marketing și Relaţii cu Publicul

 

  • muzeucdr.deva@gmail.com