Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

ANUNTURI DIVERSE

- Tururi ghidate de pe smartphone și misiuni captivante

interacțiune vizitatorilor și vor fi disponibile de pe data de 19 mai, în cadrul Nopții Muzeelor.
Vizitatorii vor găsi în aplicație diferite misiuni antrenante și vor fi ghidați pas cu pas printre exponatele din muzee. Pe măsură ce rezolvă provocările din aplicație, află povești neștiute despre expoziții sau oamenii care au legătură cu acestea.
S
Îi invităm pe toți cei care au apetit de explorare să descopere poveștile muzeelor prin joaca propusă de Questo. Credem că e foarte important să le arătăm că muzeul este un spațiu care poate fi explorat și altfel. Iar din experiența de la ediția de anul trecut, ne așteptăm ca foarte multe familii, adolescenți și grupuri de tineri să folosească aplicația. Claudiu Petria, Co-fondator Questo
Questo este o aplicație de mobil care oferă tururi gratuite de explorare, prezentând detalii care, în timpul unei vizite obișnuite, ar putea rămâne neaflate de public.
Fiecare tur este creat sub forma unui quest pe care utilizatorii îl parcurg prin joacă pentru a descoperi detalii autentice, cu ajutorul unor indicii incitante și prin rezolvarea unor ghicitori distractive. Astfel, prin Questo, vizitarea unui muzeu devine o experiență interactivă, o poveste descoperită pas cu pas.
Aplicația poate fi descarcată gratuit pe:
Lista muzeelor este în continuă actualizare, dar enumerăm: Asociația Moara de hârtie, Casa EFdeN, Casa Experimentelor, Casa Memorială Tudor Arghezi – Mărțișor, Castelul Bran, Cimitirul Bellu din București, Complexul Muzeal Bistrița Năsăud, MNAC, Muzeul Astra din Sibiu, Muzeul Căilor Ferate, Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, Muzeul de Artă Timișoara, Muzeul Dunării de Jos, Muzeul Județean de Artă "Centrul Artistic Baia Mare", Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Baia Mare, Muzeul Municipiului București, Muzeul Național al Aviației Române, Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, Muzeul Național de Istorie a României, Muzeul Țăranului Român, Muzeul Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, Muzeul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Palatul Culturii din Iași, Palatul Stirbey Sinaia.
 

DACĂ AI REUŞIT SĂ RĂSPUNZI CORECT LA CELE 5 "GHICITORI" CARE TE VOR AJUTA SĂ VIZITEZI EXPOZIŢIILE, VEI PRIMI O DIPLOMĂ DE PRIETEN AL MUZEULUI!!!

 https://www.facebook.com/notes/questo/tururi-ghidate-de-pe-smartphone-%C8%99i-misiuni-captivante-la-noaptea-muzeelor/570662136638191/

https://www.facebook.com/questoapp/

http://questoapp.com/locations-stories/muzeul-civilizatiei-dacice-si-romane-deva-62/locations

  https://www.facebook.com/questoapp/videos/579733672397704/UzpfSTEwMDAwMTAwMzYxNDQ5ODoxNzgwNTU0MDQ4NjU0Njk4/

Vă reamintim că Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane mai poate fi descoperit şi cu ajutorul platformelor:

izitravelscreenshot

https://izi.travel/ro/159d-muzeul-civilizatiei-dacice-si-romane-deva/ro

şi 

download

pROc - Producatori Romani de Calitate    http://www.procromania.ro
         este un brand care identifică si reuneste Producători de Calitate, atat de bunuri cat și servicii, in jurul carora dezvolta o retea de profesioniști și activități comerciale selecționate, creand oportunitati de schimb comercial si promovare pentru toti participantii.


Vă așteptăm!

Secţia de Marketing şi Relaţii cu Publicul

Poster Questo 2018

 

  • muzeucdr.deva@gmail.com