Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

ANUNTURI DIVERSE

- Comunicat: ACCESUL PUBLICULUI ÎN INSTITUȚIE ESTE RESTRICȚIONAT PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ ÎNCEPÂND CU DATA DE 12 MARTIE 2020

COMUNICAT

Conducerea Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, vă comunică faptul că începând cu data de 12 martie 2020, accesul publicului în instituție este restricționat pe perioadă nedeterminată, incluzând și închiderea expozițiilor pentru publicul vizitator, la toate punctele din teritoriu, pentru a preveni răspândirea virusului COVID 19.       

Măsura a fost luată ca urmare a hotărârii Comitetului de Securitate și Sănătate în Muncă al instituției, având ca scop reducerea riscului de transmitere a virusului COVID – 19.

Desfășurarea activității cu publicul în cadrul  Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, se poate face folosind datele de contact alte instituției:

Telefon: 0254216750, 0371358095

Fax:   0254212200

Adresă mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Site: www.mcdr.ro

Facebook: https://www.facebook.com/MCDRDeva

Secţia de Marketing şi Relaţii cu Publicul

 

  • muzeucdr.deva@gmail.com