Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Secția de Restaurare, Investigații, Conservare - rol esențial în Pedagogia Muzeală!

EVENIMENTE
DSC07950crop
Data: Vineri, 29 Martie 2024 11:00

Locație: Deva  |  Oraș: Deva

 

„O privire spre trecut...Un pas spre viitor”

 

🙂🧡Este o plăcere și o bucurie să vedem cum tot mai multe proiecte, derulate de școli pe diverse teme, implică muzeul nostru!
 
👉Azi, elevii clasei a IV-a B de la Colegiul National Pedagogic „Regina Maria”, însoțiți de doamna profesor Claudia Giorgiana Dan, au venit la muzeu, pentru a afla cât mai multe informații despre restaurarea unui artefact, în cadrul proiectului „O privire spre trecut...Un pas spre viitor” (coord. doamnele profesor Claudia Giorgiana Dan și profesor Anca Boriță).
 
👥Colegii noștri de la Secția de Restaurare, Investigații și Conservare i-au ghidat pe cei mici prin lumea fascinantă care este laboratorul de restaurare🔬, ajutându-i să afle despre ceea ce se întâmplă zi de zi în activitatea de „readucere” la viața a obiectelor istorice!
 
🫶 Mulțumim Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” pentru colaborare, iar colegilor noștri restauratori, coordonați de doamna Ioana Popițiu (expert restaurator, șef serviciu al Secției de Restaurare, Investigații, Conservare), felicitări pentru încă o acțiune reușită!👏
 
 

 

 

Status
Recomandat
Adresă
Muzeul Civilizației Dacice și Romane, 39, Strada 1 Decembrie 1918, Centrul Vechi, Deva, Hunedoara, 330005

 

Hartă


  • muzeucdr.deva@gmail.com