Arhivă

MCDR prezent la TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI

Detalii Eveniment :

  • Data :
  • Locatia :  BUCUREȘTI - Centrul Expoziţional ROMEXPO
  • M.C.D.R.

           

 

 

Muzeul Civilizației Dacice și Romane, sub egida Consiliului Judeţean Hunedoara, participă la TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEIstandul Agenției de Dezvoltare Economico-Socială Hunedoara care are loc în perioada 14 -17 noiembrie 2019 la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti.

 __________________________________

Târgul de Turism al României este locul potrivit pentru a descoperi cele mai frumoase destinaţii din România şi din străinătate. Târgul de Turism al României este organizat de ROMEXPO de două ori pe an, fiecare ediţie transformând Centrul Expoziţional într-un spaţiu al destinaţiilor de vis.

Reprezentată prin cele mai importante companii din Romania şi din străinătate, lumea fascinantă a turismului se intâlneşte sub acelaşi acoperiş.

Veţi putea alege dintre sutele de oferte prezentate şi veţi putea participa la evenimentele conexe atractive pe care Romexpo şi partenerii săi le-au pregătit pentru această ediţie. De asemenea, veţi avea ocazia să cunoaşteti noi parteneri de afaceri, dar şi să fidelizaţi relaţiile existente cu partenerii tradiţionali.

__________________________________

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.